Editie 2020 Gengelen in Vragender afgelast

Editie 2020 Gengelen in Vragender afgelast

12 oktober 2020 Delen op Facebook

De werkgroep Gengelen Vragender had al een mooie wandeling uitgezet voor de tweede zondag in november, traditiegetrouw de dag van het gengelen in Vragender. Maar in overleg met de gemeente is besloten het gengelen dit jaar geen doorgang te laten vinden. De reden zal iedereen duidelijk zijn: de risico’s in verband met corona vinden zij te groot. Maar wat in het vat zit verzuurt niet; daarom hoopt men iedereen in november 2021 te mogen begroeten bij deelname aan deze wandeling rondom Vragender.

De Gengelgroep wijst nog op de mogelijkheid om in kleiner verband op eigen initiatief gebruik te maken van een van de permanent ingerichte wandeltochten rondom Vragender. Er zijn vijf mooie wandeltochten die gemarkeerd worden door de paaltjes met de rode kop. De routebeschrijvingen van ’t Schaddenpad, Kloosterpad, de Kuitenbijter, ’t Huttenpad en het Schanspad zijn te is verkrijgen bij de VVV in Lichtenvoorde en bij korenmolen De Vier Winden en de plaatselijke horeca in Vragender. De routebeschrijvingen zijn tevens online te vinden: https://www.vragenderveen.nl/6/wandelroutes