Coronabesmettingen in Vragender

Coronabesmettingen in Vragender

15 september 2020 Delen op Facebook

Op dit moment is er een toenemend aantal Corona besmettingen in Vragender, en breidt dit mogelijk nog verder uit. Daarom roepen we alle inwoners van Vragender op zich extra goed te houden aan de RIVM maatregelen. Alleen samen kunnen we het doen!

Uit contact met Gemeente Oost Gelre wordt nogmaals benadrukt dat de snelle acties van o.a. de sportverenigingen zeer gewaardeerd worden! We roepen iedereen op aandacht voor de maatregelen te hebben en houden de komende periode, en wensen iedereen die Corona heeft, en natuurlijk ook de huisgenoten, veel beterschap en sterkte

https://www.oostgelre.nl/actueel/nieuws/coronabesmettingen-in-vragender?fbclid=IwAR1wSDABgPsTgMFDx58_dIIWbRdUUd0kYcWJZi9URMDSDEFlRAnCbcUbvBk