Ouderensoos

Ouderensoos

4 januari 2020 Delen op Facebook

De ouderensoos is al weer bijna vijf jaar een begrip in Vragender.Iedere woensdagmorgenvan 9.30 uur tot 11.30 uur komen veel mensen bij Beneman in de Schoppe om daar een gezellige morgen te houden. sommigen gaan kaarten,anderen weer rummikuppen en er zijn mensen die gewoon gezellig bij elkaar zitten.Vooral de heren komen bij elkaar om alleen maar te praten. Niets moet, alles mag. Met pasen ,kerst en sinterklaas wordt er iets extra’s georganiseerd. In de zomer is er een verrassingsuitstapje. We hebben al eens in de huifkar gezeten, in Eibergen in de fluisterboot en vorig jaar in een grote bus over het Zwarte Cross terrein. De ene keer werd er genoten van een high tea,de andere keer een broodmaaltijd in een museum. Vorig jaar was er een leuke quiz na het eten van een heerlijke pannenkoek.Iedere laatste woensdag van de maand is er een gezamenlijke warme maaltijd, waar iedereen kan deelnemen.We zijn nu nog bij Beneman waar we goed verzorgd worden maar als het MFA gebouw klaar is gaan we daar naar toe.Bent u nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op de woensdagmorgen kom dan gerust en vrijblijvend kijken. Als u niet in staat bent op eigen gelegenheid te komen, wordt u door een vrijwilliger opgehaald en weer thuisgebracht geen probleem. U bent van harte welkom.

Foto’s bij nieuwsbericht