5 jaar ouderen Soos in Vragender

5 jaar ouderen Soos in Vragender

6 december 2019 Delen op Facebook

Met koffie en gebak heette voorzitter Marianne Ottink alle aanwezigen woensdag 20 november 2019 van harte welkom op het eerste lustrum van de ouderensoos. de soos die 5 jaar geleden begon in de kantine van de tennisclub en later werd voortgezet in de Schoppe van Beneman voorziet duidelijk in de behoefte van de ouderen aan gezelligheid en activiteiten met leeftijdsgenoten.

Na een terugblik door de voorzitter op het onstaan van de soos verschen er 3 vrijwilligers ten tonele die zich voordeden als oude dames.Zij konden niet meer naar de soos omdat ze in een bejaardenflat woonden. Na een beetje gezeur over en weer vertelden ze op humoristische  wijze over wat ze de laatste jaren hadden meegemaakt op de soos. Over het tv programma Zomer in Gelderland, het bezoek aan Smedekinck, de high tea met boottocht in Eibergen, de excursie naar de Zwarte Cross, pannenkoeken eten bij De Neeth, de rondrit met het treintje van Marveld en vele andere activiteiten en uitjes.

Aansluitend was het tijd voor een hapje en een drankje en werden er foto’s op een groot scherm getoond van de afgelopen jaren, een mooie aanleiding om herrineringen op te halen. Ook kwam de Rummikub op tafel voor veel bezoekers vaste prik op woensdag ochtend. De organisatie en bezoekers kijken met veel plezier terug op een geslaagd feestje.

De ouderen soos vindt iedere woensdag ochtend van 9.30 tot 11.30 uur plaats in de Schoppe bij Beneman. Komt u gerust is binnenlopen om te kijken of het iets is voor u. De koffie staat klaar en u bent van harte welkom.

Foto’s bij nieuwsbericht