Mogelijkheid tot aanleggen van glasvezel in de kern van Vragender

Mogelijkheid tot aanleggen van glasvezel in de kern van Vragender

20 mei 2019 Delen op Facebook

Dat een goede internetverbinding belangrijk is vinden we logisch. Maar toekomstige ontwikkelingen vragen om meer dan ‘gewoon goed’. Of het nou gaat om eenvoudig tv-kijken, internetten en bellen of om zorg op afstand, scholing, virtual reality en gamen: glasvezel verzekert ons altijd van een supersnelle verbinding met de hoogst kwaliteit en stabiliteit. Ongeacht de capaciteit en zonder storingen. Het maakt ons klaar voor de toekomst.

Glasvezel buitenaf heeft de aanleg van Glasvezel in het buitengebied grotendeels afgerond. Nu zijn zij een vraagbundeling gestart voor de aanleg van glasvezel in de kern van Vragender. Wanneer 35% van de inwoners zich vóór 3 juni 2019 aanmeldt worden er ook glasvezelverbindingen in de kern van Vragender aangelegd. Aanmelden doe je door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de 5 dienstaanbieders. Meer informatie is te vinden op https://aaltenenoostgelre.glasvezelbuitenaf.nl/ en kunt u een goede afweging maken of een glasvezel verbinding voor u interessant is.