Bezoek van de OCV aan de Kastanjefabriek te Eibergen

Bezoek van de OCV aan de Kastanjefabriek te Eibergen

24 februari 2019 Delen op Facebook

Op Dinsdag 22 januari jl. is de Ondernemers Club Vragender op bezoek geweest bij de Kastanjefabriek in Eibergen. Dit is een nieuw hotel gebouwd door DirkJan & Joyce Heinen afkomstig uit Vragender. We zijn daar gastvrij ontvangen door Dhr. en Mevr. Heinen  samen met DirJan & Joyce. Ze runnen daar een Bed en Breakfast hotel. Het oude Gemavo gebouw aan de rand van Eibergen aan de oude N18  dat 15 jaar leeg stond en grotendeels zonder dak  had de interesse gewekt van DirkJan & Joyce. Ze kwamen redelijk snel overeen met de stichting die zich niet meer bewust was dat het gebouw hun eigendom was. Daarna begon het brainstormen over hun formule van het ideale hotel. Dit hebben ze voornamelijk gebaseerd op het analyseren van recensies die gasten gaven van hotelovernachtingen op het internet.

Daaruit is hun idee ontstaan voor een B&B Hotel, een super strak hotel dat goed schoon te houden is en voorzien is van alle basis behoeften maar niet van dure luxe. Dus een zwembad of een restaurant, bar of fitness ruimte vindt je daar niet.

Dit resulteert in een concurrerende kamerprijs waar het goed vertoeven is. Alles draait om efficiency, om grotendeels  met hun tweeën het gehele hotel draaiende te kunnen houden.

Het was een interessant bezoek waar de eigenaren vol passie over hun bedrijf vertelden.

Na afloop werd de avond besloten met een hapje en een drankje bij café Beneman.

 

Familie Heinen, veel succes en bedankt namens het OCV.

Foto’s bij nieuwsbericht