Livra busje komt zo

Livra busje komt zo

26 mei 2018 Delen op Facebook

De Krachtige Belangen Organisatie KBO Lievelde en Vragender werken al een aantal jaren intensief samen. Door het aanschaffen van een bus (8 personen) willen wij de mobiliteit van ouderen verder optimaliseren zodat deze aan meerdere activiteiten in zowel Lievelde als Vragender kunnen deelnemen.

Tevens kunnen wij dan in de regio op kleine schaal gezamenlijk voor ouderen uitstapjes organiseren. Om dit te kunnen realiseren hebben wij ons voor een financiële bijdrage aangemeld voor de actie: Hart voor de Achterhoek van de Rabobank. Deze aanmelding is door de Rabobank positief beoordeeld.

Bent u lid van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u uw stem kunt uitbrengen. Van 22 mei tot en met 6 juni kunnen leden van Rabobank hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij willen steunen. Elk lid krijgt vijf stemmen waarvan er maximaal twee per vereniging mogen worden uitgebracht. Wij vragen alle leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ons initiatief te ondersteunen.  Wij zouden graag zien dat je twee stemmen aan ons geeft. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig, om ons doel te realiseren.

Besturen KBO Lievelde Vragender