Gezellige middag Zonnebloem

Gezellige middag Zonnebloem

30 mei 2018 Delen op Facebook

Vrijdag 25 mei hebben we een gezellige middag georganiseerd van de zonnebloem afd. Vragender.

We hadden Tom Krooshof uitgenodigd om zijn goocheltrucs te tonen, we hebben er met z’n allen enorm van genoten hoe die touwen aan elkaar kan maken en zo had hij weer 3 touwen (onbegrijpelijk) en trucs met kaarten en ringen die hij in elkaar schoof, en op het laatst had hij verschillende horloges en een portemonnee in zijn bezit. Niemand die dat gemerkt had en iedereen kreeg zijn horloge en portemonnee weer terug.  Zo vroeg hij een ring van iemand en die zat later in een theezakje dat weer in een doosje zat die hij weer open maakte met het passende sleuteltje van de 10 die onder de mensen waren verdeeld. In de pauze werd Astrid Spijkers gehuldigd. Zij is 10 jaar vrijwilligster bij de zonnebloem. Zij kreeg een speldje en een oorkonde en een mooie bos bloemen het was een zeer geslaagde middag en iedereen ging tevreden na huis.