Opgave Bultepop 2023 geopend

Opgave Bultepop 2023 geopend

7 februari 2023 Delen op Facebook

Na vier jaar van oorverdovende stilte is het weer tijd om te knappen op de Vragender Bult! Op zaterdagavond 21 oktober 2023 zouden we graag de achtste editie van Bultepop willen organiseren bij Overkamp.

Daarvoor zoeken we enthousiaste muzikanten (keyboard, gitaar, drums), zangers en zangeressen! Zing jij altijd al onder de douche of speel jij thuis gitaar, maar heb je dat altijd al op een podium willen doen en kom je uit Vragender of ben je een ex-inwoner of heb je een andere connectie met Vragender? Geef je dan op!

Dit kan door een e-mail te sturen naar bultepop@gmail.com. Vermeld daarin je telefoonnummer en wat je graag wilt doen. We nemen dan contact met je op! Omdat we dit jaar graag wat minder wissels willen hebben op het podium, is de voorwaarde voor muzikanten dat ze meerdere nummers achter elkaar kunnen meedoen. Voor de zang is er geen minimum.

Opgeven is mogelijk tot 15 februari 2023.

We zien je opgave graag tegemoet! Mochten er nog vragen zijn, laat het dan gerust weten.

Met muzikale groet,
Het bestuur van Stichting Bultepop,
Kim Molenveld, Willem te Kronnie, Frank Hahné, Ilse van Langen, Jefrey Wiggers, Bas Lageschaar, Jorrit Gebbink en Wendy Schuurman.