Enquête Omgevingsvisie Oost Gelre

Enquête Omgevingsvisie Oost Gelre

24 november 2021 Delen op Facebook

Hoe ziet Oost Gelre eruit in 2040? Hoe zorgen we er met elkaar voor dat bestaande wijken en dorpen leefbaar blijven? Hoe blijft Oost Gelre prettig om te wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hiervoor beginnen we nu al met het maken van plannen voor de leefomgeving in 2040. We noemen dat de Omgevingsvisie. U kunt daarover meedenken en zeggen wat daarbij voor u belangrijk is.

Het komende half jaar gaat de Gemeente Oost Gelre bezig met het opstellen van de Omgevingsvisie, welke gaat over uw leefomgeving in 2040.

Meer informatie leest u hier.

Wat is uw mening over hoe uw leefomgeving in 2040 eruit moet zien? Doe dan mee aan de enquete en klik hier! Invullen duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Wilt u meedenken? Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief wordt u automatisch uitgenodigd voor bijeenkomsten en andere activiteiten over de Omgevingsvisie.

Noteer alvast in uw agenda: 8 december om 19.30 uur Meedenken over de Omgevingsvisie, voor inwoners en ondernemers. Meldt u hier aan. (live of digitaal, afhankelijk van de geldende beperkingen)