VEUR ALTIED

VEUR ALTIED

20 november 2021 Delen op Facebook

Stichting De Graafschap Verbindt wil graag ontmoetingen tussen mensen stimuleren. Het project ‘Veur Altied’ organiseert maandelijkse diverse activiteiten voor de doelgroep 55+.

Iedere eerste woensdag van de maand zijn er activiteiten voor Achterhoekers van 55 jaar of ouder. Op deze middag worden onder meer activiteiten georganiseerd waarbij voetbalherinneringen worden opgehaald met oud-spelers van De Graafschap. Daarnaast spelen we gezelschapsspellen en organiseren we laagdrempelige beweegactiviteiten in en rondom Stadion De Vijverberg. Bij alle activiteiten staat ontmoeting en ontspanning centraal.

De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland voor woensdag 1 december vanaf 13.30 uur. Het startpunt voor al deze activiteiten is de Supporterskantine van De Graafschap (Lijsterbeslaan 101A, Doetinchem). Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Voor deze activiteit dien je in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie, klik hier.

Aanmelden kan via info@degraafschapverbindt.nl of telefonisch 0314-368450.