Soos uitje “treintje komt zo”

Soos uitje “treintje komt zo”

3 augustus 2019 Delen op Facebook

Op vrijdag 5 juli was het jaarlijkse uitstapje van de ouderen soos. Dit keer gingen we met het treintje van Camping Marveld. We begonnen de dag met een lekker kopje koffie en een heerlijke koffiekoek op het terras van Annie en Aloys klein Gebbink, waarna we met auto’s naar Groenlo gingen om de dag voort te zetten in het treintje waar we een mooi ritje gemaakt hebben  en bij Kaasboerderij Weenink terecht kwamen waar we uitleg kregen over de boerderij en het kaasmaken en nog rond mochten kijken en we hebben genoten van een lekker ijsje dat we aangeboden kregen van Dhylia en Jan van de Wolfshaar. vervolgens ging de treinreis weer verder door de mooie omgeving van Lievelde en kwamen we aan bij Wijngaard Schepershof waar we heerlijk onder de druiven ranken hebben gezeten en konden genieten van een heerlijk drankje en luisteren naar de uitleg over de wijngaard.Daarna ging het weer richting Marveld via het centrum van Groenlo, en gingen daarna weer met auto’s richting Vragender om bij Beneman een warme hap te nuttigen. zodat iedereen na een leuke en zeer geslaagde dag huiswaarts ging.

Foto’s bij nieuwsbericht