Ouderensoos

Ouderensoos

24 februari 2019 Delen op Facebook

Al bijna vijf jaar komen iedere woensdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur ouderen  bij elkaar bij Beneman  in de Schoppe voor een gezellige ochtend. Bent u nog niet bekend met de soos? kom eens kijken of  het wat is voor u. Sommigen gaan kaarten anderen willen liever rummikuppen of gewoon gezellig bij elkaar zitten om te praten. De sfeer is heel gemoedelijk en vrijblijvend,niets moet en alles mag. Met pasen,kerst en sinterklaas wordt er iets extra”s georganiseerd en in de zomer is er een verrassingsuitstapje. Zo hebben we al eens in de huifkar gezeten ,in Eibergen met de fluisterboot gevaren en met een grote bus over het Zwarte Cross terrrein getoerd.De ene keer werd er genoten van een high tea, de andere keer een lunch in een museum.Vorig jaar was er een leuke quiz na het eten van een heerlijke pannenkoek.  Iedere laatste woensdag van de maand is er een gezamenlijke warme maaltijd waaraan iedereen kan deelnemen. Momenteel hebben we nog een vaste stek bij Beneman waar we prima verzorgd worden. Op termijn verhuist de soos naar het MFA gebouw.  Bent u nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op de woensdagmorgen kom dan gerust eens een kopje koffie drinken en de sfeer proeven.  Wie niet in staat is om op eigen gelegenheid te komen wordt kosteloos door een vrijwilliger opgehaald en weer thuis gebracht.  U bent van harte welkom.

 

Foto’s bij nieuwsbericht