Onderzoek woonbehoefte Vragender

Onderzoek woonbehoefte Vragender

28 januari 2019 Delen op Facebook

Woonbehoefte onderzoek Vragender 2019

Zoals bekend zijn er momenteel weinig woningen beschikbaar in Vragender. De Eschrand zit vol en sporadisch komt er een bestaande woning vrij. Het is ook bekend dat een relatief grote groep jongeren graag in Vragender wil blijven wonen, wat natuurlijk goed is voor ons dorp en de leefbaarheid.

Momenteel zitten we als Vragenders Belang met de gemeente Oost Gelre aan tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn in Vragender. Het is daarbij belangrijk dat we weten wat de woonbehoefte in ons dorp is.  Om hierover meer te weten te komen, hebben we een aantal korte vragen opgesteld ter inventarisatie. Op basis hiervan gaan we in gesprek met o.a. gemeente, wooncorporaties, investeerders, enz. om te kijken of we kunnen voldoen aan deze lokale woonbehoefte.
Wij willen u daarom vragen om geheel vrijblijvend onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen en naar ons terug te mailen (vragendersbelang@hotmail.com).  U kunt het natuurlijk ook bij onderstaande personen in de bus doen. Een duidelijke foto van het formulier via WhatsApp mag ook naar C. Boschker 0625336311. Graag retour voor 1 maart 2019.

Namens het Vragenders Belang  dank voor uw medewerking.