KSV gym op de avondvierdaagse in Lichtenvoorde

KSV gym op de avondvierdaagse in Lichtenvoorde

2 juli 2018 Delen op Facebook

Na een aantal oefenavonden (een aantal inwoners heeft ons vast langs zien komen) konden we goed getraind meedoen aan de avondvierdaagse in Lichtenvoorde van 20 t/m 23 juni.

Dit jaar deden we mee met twee groepen voor de 5 km en één groep voor de 10 km.  In totaal 41 personen.

De jongste twee groepen bleven iedere avond in Lichtenvoorde en liepen van de start op de markt naar een speeltuin waar de pauze werd gehouden. De kinderen waren echt nog niet moe van de wandeling: na een korte plaspauze denderden ze de speeltuin in om zo lang mogelijk te kunnen spelen.  Op de terugweg naar de markt konden we met alle liedjes de kinderen aan de wandel houden. Het tempo zat er goed in en iedereen zong mee!

De groep die de 10 km liep was niet zo groot maar erg gemotiveerd! In rechte rijen kwamen we de eerste dag door Vragender waar we enthousiast werden onthaald. Dat was alvast een goede start. De andere drie dagen hebben we een groot deel van Oost Gelre gezien. We kwamen nog in Zieuwent, Harreveld en Lievelde. Mooie routes en we hadden er mooi weer bij. Het was echt superleuk.

Tijdens de intocht stonden er veel mensen aan de kant om ons allemaal weer in Lichtenvoorde te verwelkomen. Snoep, bloemen en andere presentjes werden massaal uitgedeeld. Het was weer een fantastisch evenement waar we tevreden op terug kunnen kijken.

De medaille die we na afloop kregen heeft iedereen dan ook dik verdiend!

Foto’s bij nieuwsbericht