Oproep Facebook pagina St. Franciscusschool voor MAVO Lichtenvoorde

Oproep Facebook pagina St. Franciscusschool voor MAVO Lichtenvoorde

5 juli 2024 Delen op Facebook

Ingezonden bericht van Odette Paashuis:

 

Hallo oud-leerlingen van St. Franciscusschool voor Mavo in Lichtenvoorde.

Vorig jaar ben ik een Facebook-pagina begonnen van voormalig basisschool Pastoor van Arsschool in Lichtenvoorde. Aangezien dit erg leuk werd ontvangen en inmiddels al bijna 800 leden telt, probeer ik ook iets van de grond te krijgen van mijn oude Mavo……………..St. Franciscusschool in Lichtenvoorde. Mijn vorig project is nu bijna klaar (nog 3 jaar) dus tijd voor een nieuw project.

De pagina heet: St. Franciscusschool voor MAVO Lichtenvoorde.

Op deze school zaten ook veel jongens en meisjes uit Vragender.

Helaas heb ik geen data-base met foto’s zoals ik van de basisschool wel heb, dus ik ben afhankelijk van inbreng van anderen. Dus ik zou heel graag foto’s etc. willen ontvangen …..uiteraard kun je deze ook zelf plaatsen op de pagina. Deze pagina heeft alleen kans van slagen als er door de leden foto’s worden geplaatst! Dus, word lid…. trek die fotoboeken uit de kast, trek je zolder overhoop en plaats die mooie klassenfoto van toen!

Groetjes Odette Paashuis (contact: o.bokma@chello.nl)