Mountainbike routes

Mountainbike routes

27 augustus 2023 Delen op Facebook

Rondom Vragender zijn de afgelopen jaren diverse MTB-routes aangelegd.

Er loopt zelfs een route door Vragender (Route Zieuwent, startpunt Top-Beneman, lengte 59km). Dit betreft een zogenoemde gravelroute, over voornamelijk gravelpaden en zandwegen. De route is gemarkeerd met groene pijlen.

Eenzelfde type route ligt in Groenlo (startpunt Marveld Recreatie, lengte 30km, gemarkeerd met rode pijlen).

Op fietsafstand zijn in Aalten (startpunt restaurant ’t Noorden, 18km, gemarkeerd met paarse pijlen) en Winterswijk (makkelijk startpunt vanuit Vragender: Dollemansweg, 38km, gemarkeerd met paarse pijlen) uitdagendere routes te vinden met zogenaamde singletracks (bospaden).

Voor meer info kijk op: https://achterhoek.nl/mountainbikeroutes