Online themabijeenkomst over Windenergie – 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur

Online themabijeenkomst over Windenergie – 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur

30 september 2021 Delen op Facebook

Op 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de Gemeente Oost Gelre een themabijeenkomst over Windenergie voor raadsleden. Inwoners, ondernemers en andere belangstellenden kunnen online meekijken en via de chatfunctie kunnen vragen gesteld worden. Geprobeerd wordt alle vragen tijdens het webinar te beantwoorden. Lukt dat niet, dan doen we dat later via onze website.

 

Heeft u vragen over, of interesse in dit onderwerp, neem dan vooral deel!

De Gemeente wil alle belangstellenden graag zo breed mogelijk informeren. Onderwerpen zijn onder meer: de techniek van windenergie, de nu geldende regels en de actuele ontwikkelingen in onze regio die van invloed kunnen zijn op de mogelijkheden.

 

Meer informatie is hier te vinden op de website van de Gemeente. Aanmelden is niet nodig, u kunt direct meekijken op 7 oktober.