Gezellige Bingomiddag Zonnebloem

Gezellige Bingomiddag Zonnebloem

15 april 2019 Delen op Facebook

Vrijdag 12 april heeft de zonnebloem Vragender een gezellige bingomiddag georganiseerd bij Cafe Restaurant Beneman.

Na het welkomstwoord door Astrid Spijkers werd er begonnen met koffie en een heerlijke appelcake.

Nadat het eerste drankje ingeschonken was, werden er voor de pauze 2 rondes bingo gespeeld waarmee mooie prijzen te winnen waren.In de pauze werd Willemien te Molder gehuldigd,zij werd in het zonnetje gezet door Astrid voor haar 25 jarige inzet bij de zonnebloem, en tevens heeft ze afscheid genomen. zij was jarenlang bestuurslid bezoekwerk en zorgde er voor dat de mensen op tijd voorzien werden van een leuk kaartje en ook organiseerde ze vaak gezellige middagen.Ze kreeg hiervoor een welverdiend applaus.

Na de pauze ging het weer verder met de bingo iedereen zat weer aandachtig te luisteren naar de nummers die voorbij kwamen en werd er weer gespeeld voor nog meer mooie prijzen. Na de bingo was er een pannenkoek buffet met appel, ananas, spek en een mengsel van champignons en paprika’s  waarmee je de pannenkoek zelf beleggen kon. Tevens werd er een kop koffie bij geserveerd. Wij als organisatie kunnen terug kijken op een geslaagde middag die tot stand kon komen door de sponsoring van de Achterhoek Tour Rally.hiervoor onze hartelijke dank.

 

Foto’s bij nieuwsbericht