VCV Bezoek aan De Tuber Winterswijk

VCV Bezoek aan De Tuber Winterswijk

26 maart 2019 Delen op Facebook

Op uitnodiging van Corinne Trip bezochten wij met 55 leden medisch centrum “De Tuber” in Winterswijk. Op het gebied van voet- en beenzorg kun je hier terecht bij 6 specialisten, die elk een eigen praktijk hebben in dit gebouw. Bij binnenkomst werden we verrast met een goodybag vol informatie en hebbedingetjes voor thuis. Na de koffie en een korte voorstelronde gingen we in groepjes van 7 langs de verschillende ruimtes, met uitleg over de zorg die daar geboden werd. De aanwezige partijen zijn:
• Lavande huidverzorging en medisch pedicure
• Voetencentrum Wender (podotherapie)
• Gelria schoenatelier
• Voetmax, orthopedisch schoentechnicus
• Schmidt Medica voor steunkousen en braces
• Allan Vafi, vaatchirurg
• Kuipers zitcomfort voor sta op stoelen en hoog/laag bedden
Het contact was heel direct en je kon volop vragen stellen. Na 10 minuten ging de bel en rouleerden we naar het volgende infopunt. In de hal stond een verfrissend drankje klaar, lekker, aangezien de temperatuur in het gebouw wel was opgelopen!
We maakten kennis met de nieuwste trends op het gebied van speciale been- en voetzorg, zoals de modieuze orthopedische schoen, de drukmeetplaat, de gellak voor teennagels, comfortabele meubels of de scan van het vatenstelsel in je been. Nuttige tips voor de verzorging van onze onderdanen om de kwaliteit op peil te houden, vooral bij aanhoudende klachten, zoals hielspoor, schimmelnagels, vermoeide benen, reuma- en diabetesbijwerkingen. Het advies was dan ook: ga op tijd, dat voorkomt een hoop ellende! Door de samenwerking met de verschillende disciplines kan de benodigde zorg geboden worden. Behandelingen en aanpassingen worden in overleg door de zorgverzekeraar vanuit aanvullende pakketten vergoed.
Na afloop werd er als dank voor de geslaagde rondleiding een pakket van de Vragender Molen aangeboden door Diny, onze voorzitter.
Bij café Overkamp kon gezellig worden nagepraat en daar werden ook de chauffeurs met een attentie bedankt voor hun medewerking.

Foto’s bij nieuwsbericht