Aanmeldingsweek peuterspeelzaal 2019-2020

Aanmeldingsweek peuterspeelzaal 2019-2020

9 januari 2019 Delen op Facebook

Aanmelden peuters peuterspeelzaal Ons Heuksken in Vragender 2019-2020

In de week van 4 februari  organiseert Stichting de Achthoek de jaarlijkse centrale aanmeldingsweek voor alle peuterspeelzalen in de gemeente Oost Gelre. Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2019-2020 gaan instromen.

Plaatsing
Kinderen kunnen worden geplaatst vanaf 2 jaar en 3 maanden. De peuterspeelzaal is laagdrempelig en alle kinderen zijn welkom ook kinderen die extra begeleiding nodig hebben.

Openingstijden
De peuterspeelzaal in Vragender is gevestigd in basisschool en  is geopend op dinsdag- en donderdagmorgen van 08.30-11.30. Het reguliere aanbod is 2 dagdelen.

VVE specialist/Samenwerking met de basisschool
Een peuterspeelzaal is helemaal gericht op ontwikkelingsstimulering van kinderen. Stichting de Achthoek biedt VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie. De Achthoek is hierin gespecialiseerd. We werken met betekenisvolle thema’s, onderwerpen die dicht bij de kinderen staan. Spelenderwijs wordt de taal- reken, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Alle begindoelen van groep 1, komen in de twee jaar dat uw kind op de peuterspeelzaal zit aan bod. Deze doelen worden vertaald naar betekenisvolle activiteiten. Op onze website vindt u meer informatie over onze werkwijze; www.deachthoek.com   Doordat we inwonen bij de basisschool werken we intensief samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1.

Brigit Maarse en Rosie Buynink zijn de vaste leidsters op de peuterspeelzaal.

Nieuwsgierig/aanmelden? 
U bent van harte welkom om op dinsdagmorgen 5 februari of donderdagmorgen 8 februari tussen 09.00 en 11.00 uur een kijkje te komen nemen in de peuterspeelzaal, Brigit Maarse en Roszie Buijnink staan u graag te woord.

Aanmelding en informatie
Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de aanmeldingsweek uw kind aan te melden dan kunt u zich aanmelden via onze website;www.deachthoek.com.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen

www.deachthoek.com
Varsseveldseweg 8

Francis ten Have administrateur
Gemma Bongers coördinator

info@deachthoek.com
7131 BJ Lichtenvoorde
0544-487150