Gezellige V.C.V. Kerstavond 13 december 2018.

Gezellige V.C.V. Kerstavond 13 december 2018.

23 december 2018 Delen op Facebook

Gezellige V.C.V. Kerstavond 13 dec 2018.

 

De door het eendags bestuur georganiseerde kerstavond is gezellig verlopen,

met een goede opkomst van 85 leden.

De meegebrachte spullen voor de voedselbank werden op tafel verzameld.

Bij binnenkomst werd er aan alle personen een vragenformulier gegeven, met het verzoek deze in te vullen. Bij het invullen ontstond er al veel hilariteit.

Astrid heette iedereen namens het eendags bestuur van harte welkom en wenste iedereen een fijne avond toe in de sfeervolle kerstversierde zaal van Overkamp. We begonnen met een uitgebreide broodmaaltijd wat iedereen goed liet smaken. Daarna werd er een kerst verhaal van deze tijd voorgelezen door Anja en Astrid. Vervolgens kwamen er 4 meiden uit Beltrum die prachtige kerstliederen hebben gezongen. Hier genoot iedereen zichtbaar van.

Een groot applaus volgde vanuit de zaal en ze kregen een presentje van het eendags bestuur aangeboden. Nu was het tijd voor het rad van fortuin.

Anja was de geweldige quizmaster die de verdeelde groepen vragen ging stellen aan de hand van de ingevulde vragenlijsten. Deze vragen waren gebaseerd op Vragender en kerst. Het spel viel duidelijk in de smaak iedereen deed fanatiek mee. Er waren namelijk verrassende uitslagen bij. B.v. dat er slechts 15 personen in Vragender zijn geboren van de 80 personen die aanwezig waren. Uiteindelijk kreeg de winnende groep een prijs aangeboden door Anja.

Astrid deed de afsluiting van deze avond waarna de voorzitster Dinie het eendags bestuur dankte voor deze geslaagde avond en ze een attentie aanbood. Hierna werd er nog gezellig nageborreld en gepraat.

Bij het naar huis gaan kregen alle leden een kerstattentie mee.

 

Groetjes het eendagsbestuur,

Anja Kolkman, Mirjam Gunnewick, Wilma Smeenk, Lonie Elschot, Ciel leemreize en Astrid Spijkers.