Vragender.com is vernieuwd

Vragender.com is vernieuwd

16 april 2018 Delen op Facebook

We hebben de website van Vragender.com vernieuwd. We vonden dat het tijd werd om de website in een nieuw jasje te steken en daarnaast wilden we graag het beheren van de website zo eenvoudig mogelijk maken, zodat de website altijd actueel is.

Er is daarom gekozen voor een geheel nieuwe website die eenvoudig zelf door ons te beheren is. En jij als bezoeker kunt nu ook eenvoudig bijdragen aan de website door nieuwsberichten of evenementen in te zenden. Wij hoeven dan alleen nog maar de ingezonden berichten te controleren en plaatsen het zo snel mogelijk op de website!

De website is splinternieuw, dus er kunnen nog foutjes in zitten. Mocht je ergens een foutje tegenkomen of een suggestie ter verbetering hebben, dan horen wij het graag. Je kunt dit via het contactformulier doorgeven of door een e-mail te sturen naar info@vragender.com.