Bestelformulier herdenkingsboek ‘Vragender tijdens de Tweede Wereldoorlog – 75 jaar Vrijheid’

Dinsdag 5 mei 2020: 75 jaar vrijheid 

Dinsdag 5 mei was het 75 jaar geleden dat Nederland is bevrijd van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Daarom hebben Wim Rutgers en Hans Veldkamp een boek gemaakt, getiteld ‘Vragender tijdens de Tweede Wereldoorlog – 75 jaar Vrijheid’. Het bevat niet alleen talrijke foto’s en afbeeldingen, maar ook boeiende ervaringen en onderwerpen, alsmede indrukwekkende getuigenverhalen. Daarnaast is ook een historische fietsroute opgesteld. Deze is tevens hieronder te vinden.

Als geschenk ontvangen alle huishoudens van Vragender dit boek, zodat de verhalen over het leven in oorlogstijd verteld blijven worden, en we ons ook blijven realiseren hoe fijn het is om te leven in vrijheid.

Vragenders Belang bedankt Wim Rutgers en Hans Veldkamp, Gemeente Oost Gelre, de Provincie Gelderland en Gunnewick Mengvoeders voor hun bijdrage!

Woont u niet in Vragender, maar heeft u ook interesse in het boek, of wilt u graag een extra exemplaar? Inmiddels is de eerste druk uitverkocht, en is besloten over te gaan op een herdruk. Dit is de laatste kans om het boek te bestellen. Geef uw bestelling door vóór 1 juni aanstaande, want dan geven we de bestelling door aan de drukker. De prijs van het boek is €15,- (excl. verzendkosten).

Voor vragen kunt u terecht bij de contactpagina op deze website en bij vragendersbelang@hotmail.com.

Bestuur Vragenders Belang


Bestelformulier